avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate abcdef1265

Activitate abcdef1265

Discuție Alocație
Buna ziua , am si eu nevoie va rog frumos de o informație. Am fost o perioadă de doi ani cu familia plecată in germania acolo am benieficiat de alocație din germania in romania fiind sistată , dupa care in luna aprilie 2017 m- am casatorit in Romania parinti mei au benefiacit pana in luna iulie 2017 de alocație din Germania, am fost la AJPIS Buzau ca sa pot beneficia de aici alocație si dânsele mi au zis ca trebuie completat un Formular European 411 l-am completat de 3 ori nu mi a venit niciun răspuns din Germania, apoi in luna februarie 2019 am fost la familenkase din Germania am facut o cerere ca sa imi dea un document pentru a justifica cat timp nu am mai beneficiat de alocație, în luna aprilie imi soseste comunicatul ca am mai beneficiat de alocație din Germania doar in luna iulie 2017 , cu acest comunicat tradus în română anul acesta luna aprilie am fost la primărie pentru a face cerere retroactiva , am facut si acum aflu in luna august ca nu sunt eligibila ...
Consider că nu e corect , în anul 2017 am facut o cerere pt formular niciun răspuns, în anul 2018 încă o cerere niciun răspuns, apoi anul acesta am mai facut o cerere cu comunicat german si sa aflu ca am peste 18 si nu mai sunt eligibil la alocație retroactiva...
Cat timp in Germania nu mai beneficiam de alocație
Va rog sa ma sfătuiți, mentionez ca nu sunt in cunoștiință de cauza , si ca timp de 12 luni ori × 84 de lei sau mai mult e o sumă de bani pentru mine si familia mea
Va multumesc frumos! Imi cer scuze pentru limbaj si viitoarele greseli ortografice si de punctuație!

Sall mi-am facut un abonament la telefonie mobila.Mentionez ca e realizat pe persoana juridica(Pe factura firmei)Am platit vreo 2 facturi si apoi nu am mai platit din motive materiale.Ce mi-sar intampla daca voi continua sa nu platesc( Pe scurt nu am banii).Si daca firma va fii lichidata ce urmari s-ar putea intampla.Va multumesc!
Răspuns la discuția Facturi neplatite...
Deci sa inteleg ca daca am un abonamet la telefonie mobila si daca e realizat pe fond juridicar si daca facturi-le nu sunt platite din anumite motive,as putea suferi dpdvd penal?Si daca as lichida firma? Ce mi s-ar intampla ? Tinand cont ca firma a fost lichidata! Si o solutie la acesta "mica" problema?... Daca nu am "puterea" sa achit facturile ce mi-s-ar putea intampla? Va multumesc!
Buna ziua!As vrea sa stiu, daca am un abonament realizat pe firma(persoana juridica)si nu am mai platit facturile acestui abonament, ce mi s-ar putea intampla tinand cont , ca abonamentul e realizat pe firma! Si ce viitoare posibilita-ti as putea avea,daca nu m-ai am cum sa achit facturile..(adica pot sa lichidez firma?) si daca da facturile vor mai "veni"? Va multumesc!Si scuze de limbajul informal ! : sorry: