avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abonament neplatit
Discuție deschisă în Executare silită

Abonament neplatit

Sall mi-am facut un abonament la telefonie mobila.Mentionez ca e realizat pe persoana juridica(Pe factura firmei)Am platit vreo 2 facturi si apoi nu am mai platit din motive materiale.Ce mi-sar intampla daca voi continua sa nu platesc( Pe scurt nu am banii).Si daca firma va fii lichidata ce urmari s-ar putea intampla.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Facturi neplatite... abcdef1265 abcdef1265 Buna ziua!As vrea sa stiu, daca am un abonament realizat pe firma(persoana juridica)si nu am mai platit facturile acestui abonament, ce mi s-ar putea intampla ... (vezi toată discuția)
Abonament de telefonie jenicaprod jenicaprod Am un abonament la telefonia mobila pe numele unei societati in nume colectiv(SNC).Erau 2 asociati, iar eu eram angajat. Mi-au dat un telefon mobil pt. a tine ... (vezi toată discuția)
Probleme cu restanta la firma de telefonie mobila ancalav ancalav buna ziua,in anul 2007 am facut un abonament la o companie de tel .mobila,am platit cateva luni apoi mi-a ramas o factura neplatita de 1030 ron. mi-au tot ... (vezi toată discuția)