avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale abonament de telefonie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

abonament de telefonie

Am un abonament la telefonia mobila pe numele unei societati in nume colectiv(SNC).Erau 2 asociati, iar eu eram angajat. Mi-au dat un telefon mobil pt. a tine legatura permanent. Unul dintre asociati a decedat, si conform statutului societatea s-a dizolvat, eu ramanand cu abonamentul la telefon. Vrand sa-l folosesc in continuare, deoarece numarul era cunoscut de f. multe persoane, am preferat sa-l platesac cu banii din buzunar, dar factura si acum vine tot pe numele firmei dizolvate. Doresc sa-l transfer pe numele meu (persoana fizica), dar vreau sa pastrez numarul. M-am interesat la firma, le-am explicat situatia si mi-au spus sa vin cu adresa de la firma, semnata si stampilata, altfel nu se poate. SNC-ul a fost dizolvat in 2002 si de atunci eu platesc abonamentul la tf. Stie cineva cum pot face transferul pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ContSters84919 , utilizator 14:25, 7 Februarie 2011
Cred ca trebuie sa mergeti la un magazin cu actele care atesta dizolvarea firmei si o imputernicire de a cesiona contractul facuta de mana, nu autentificata, de catre asociatul ramas la momentul dizolvarii. Si bineinteles actele Dvs : carte de identitate si act de spatiu. Sau puteti telefona la Serviciul Clienti sa va dea mai multe detalii.
O zi buna.
O dovada de la registrul comertului ca firma a fost dizolvata si lichidata se poate sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare Claudiu.Grasu Claudiu.Grasu Ce acte ar fi necesare pentru ca o persoana imputernicita de catre mine sa mearga la o firma de telefonie mobila pentru a infiinta un abonament ( asta in afara ... (vezi toată discuția)
Problema cu telefonia mobila andrew1_79 andrew1_79 1.SRL cu 2 asociati- eu 25% altu 25% si al treilea 50% 2.societatea nu a avut niciodata activitate, infiintata in 2001. 3.in 2003 asociatii s-au despartit, ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator la societate in nume colectiv glider_ady glider_ady Doresc sa transfer o societate in nume colectiv unei alte persoane,care sa preia toate obligatiile firmei,inclusiv creditul la banca,mijloacele fixe,absolut ... (vezi toată discuția)