Ce acte ar fi necesare pentru ca o persoana imputernicita de catre mine sa mearga la o firma de telefonie mobila pentru a infiinta un abonament ( asta in afara de adeverinta aceea de imputernicire )
Ha ? Deci eu daca vreau sa trimit pe cineva sa faca un abonament pe societatea mea trebuie imputernicire de la notar ? NU e de ajuns daca o stampilez si o semnez eu si bineinteles o completez cu datele mele , unicul administrator, si cu datele firmei ?
Ati inteles gresit.
Pentru persoanele juridice se poate cu delegatie din partea firmei, procura notariala este nevoie atunci cand beneficiarul abonamentului este o persoana fizica.
Cu siguranta este nevoie de stampila societatii la incheierea contractului si posibil sa fie nevoie si de certificatul de inregistrare eliberat de ORC.
Deci sa inteleg ca persoana delegata de mine sa mearga acolo pentru a face abonamentul trebuie sa aiba la dansa adeverinta de imputernicire emisa de societate , stampila societatatii si certificatul de inregistrare ? doar atat ? stie cineva sigur ?
Acestea sunt toate actele, dar unele firme de telefonie mobila cer si o plata in avans. Deci va trebuie si bani.
Contravaloarea abonamentului pe o luna care vi se returneaza la prima factura.