avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare

Ce acte ar fi necesare pentru ca o persoana imputernicita de catre mine sa mearga la o firma de telefonie mobila pentru a infiinta un abonament ( asta in afara de adeverinta aceea de imputernicire )
Cel mai recent răspuns: Dyngo , utilizator 00:41, 3 Iunie 2010
Pt firme, delegatie emisa de societate iar pentru pers fizice imputernicire notariala.
Ha ? Deci eu daca vreau sa trimit pe cineva sa faca un abonament pe societatea mea trebuie imputernicire de la notar ? NU e de ajuns daca o stampilez si o semnez eu si bineinteles o completez cu datele mele , unicul administrator, si cu datele firmei ?

Sau am inteles eu gresit ?
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
Claudiu.Grasu, utilizator
Ati inteles gresit.
Pentru persoanele juridice se poate cu delegatie din partea firmei, procura notariala este nevoie atunci cand beneficiarul abonamentului este o persoana fizica.
Cu siguranta este nevoie de stampila societatii la incheierea contractului si posibil sa fie nevoie si de certificatul de inregistrare eliberat de ORC.
Deci sa inteleg ca persoana delegata de mine sa mearga acolo pentru a face abonamentul trebuie sa aiba la dansa adeverinta de imputernicire emisa de societate , stampila societatatii si certificatul de inregistrare ? doar atat ? stie cineva sigur ?
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
Claudiu.Grasu, utilizator
Acestea sunt toate actele, dar unele firme de telefonie mobila cer si o plata in avans. Deci va trebuie si bani.
Contravaloarea abonamentului pe o luna care vi se returneaza la prima factura.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2010
Gabriel Iliescu, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Abonament de telefonie jenicaprod jenicaprod Am un abonament la telefonia mobila pe numele unei societati in nume colectiv(SNC).Erau 2 asociati, iar eu eram angajat. Mi-au dat un telefon mobil pt. a tine ... (vezi toată discuția)
Problema legata de depunerea actelor societatii la rc live_maz live_maz conform art.18 (2) din ordinul arivind aprobarea Normelor met privind modul de tinere a registrelor comertului, de efectuare a inregistrarilor si de eliberare ... (vezi toată discuția)
Contract comercial - reprezentarea srl de catre o persoana c0603 c0603 Buna ziua! Sunt in situatia de a semna un contract comercial intre doua SRL, insa cealalta parte este reprezentata de catre o persoana care nu este nici ... (vezi toată discuția)