avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare

Ce acte ar fi necesare pentru ca o persoana imputernicita de catre mine sa mearga la o firma de telefonie mobila pentru a infiinta un abonament ( asta in afara de adeverinta aceea de imputernicire )
Cel mai recent răspuns: Dyngo , utilizator 00:41, 3 Iunie 2010
A si cam cat ar fi avans-ul ? cat la suta din abonamente se cere avand in vedere faptul ca sunt interesat de un abonament de grup ceea ce include pana la 20 de sim-uri + plus terminale mobile !
Ei sunt mai in masura decat noi sa va raspunda la aceasta intrebare.
Cred ca ar fi mai simplu daca ati suna la ei.
Revin cu o intrebare prin care poate ma ajutati,stiti cat mi-ar putea lua (onorariu) o firma specializata de avocatura ptr. infiintarea unei asociati familiare???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament de telefonie jenicaprod jenicaprod Am un abonament la telefonia mobila pe numele unei societati in nume colectiv(SNC).Erau 2 asociati, iar eu eram angajat. Mi-au dat un telefon mobil pt. a tine ... (vezi toată discuția)
Problema legata de depunerea actelor societatii la rc live_maz live_maz conform art.18 (2) din ordinul arivind aprobarea Normelor met privind modul de tinere a registrelor comertului, de efectuare a inregistrarilor si de eliberare ... (vezi toată discuția)
Contract comercial - reprezentarea srl de catre o persoana c0603 c0603 Buna ziua! Sunt in situatia de a semna un contract comercial intre doua SRL, insa cealalta parte este reprezentata de catre o persoana care nu este nici ... (vezi toată discuția)