buna ziua,in anul 2007 am facut un abonament la o companie de tel .mobila,am platit cateva luni apoi mi-a ramas o factura neplatita de 1030 ron. mi-au tot venit instintari de plata dar nu le-am luat in seama dar azi mi-a venituna de la firma de recuperare.o somatie finala in valoare de 5000 care trebuie achitata in maxim 5 zile altfel va fii trimisa catre departamentul juridic. abonamentul a fost facut pe firma ,iar aceasta a fost inchisa in decembrie 2009.. va raog sa ma ajutati, nu stiu ce sa fac. de la firma de recuperari mi-a spus sa depun 1050 rao,in 3 zile dar eu nu am acesti bani, ce mi se poate intampla,eu am fost unul dintre administratorii firmei, va multumesc
am vorbit cu ei la tel ,dar nu sunt dispusi sa-mi sea voie sa platesc esalonat decat daca platesc intai suma de 1050,suma care au preluato ei de la vodafone pe data de 2/ 1 /2008 ,iar de atunci s-a facut de cinci ori suma pt ca am de platit 5000 in 5 zile.
Datorie vodafone
ggagiuu
in 2008 am facut un abonament la vodafone pe care lam utilizat citeva luni dupa care am plecat afara acum cind am revenit am primit o instiintare de la o firma ... (vezi toată discuția)