avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament societate telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament societate telefonie mobila

Buna ziua,

Am avut un abnament la vodafone 2 ani de zile pe care l-am prelungit inca 2 ani.Nu mi-am mai platit abonamentul de 1 an jumate.Am primit o notificare de la o firma de recuperari in care m-i se spunea ca am de platit suma restanta.As dori sa stiu care ar fi consecintele daca nu as plati suma respectiva.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:55, 26 Octombrie 2010
Se poate ajunge la executare silita: urmarirea tuturor bunurilor in vederea recuperarii creantei. Recuperatorii sunt cei care incearca pe cale "amiabila" solutionarea cazului. Pasii sunt urmatorii: somatie de plata adresata instantei, ordonanta instantei, cerere de executare silita catre executor, incuviintare executare silita, popriri/sechestru venituri/bunuri.
In functie de fiecare creditor, exista posibilitatea de a cere daune-interese.
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
ContSters7431, utilizator
@croitoru_alina_maria_livia

Va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie deoarece in forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Va recomand sa cititi si Regulamentul de postare in forum.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu restanta la firma de telefonie mobila ancalav ancalav buna ziua,in anul 2007 am facut un abonament la o companie de tel .mobila,am platit cateva luni apoi mi-a ramas o factura neplatita de 1030 ron. mi-au tot ... (vezi toată discuția)
Executare silita elsa1981 elsa1981 buna, astazi am primit o somatie de executare silita pt recuperarea unui credit luat de la banca... si preluat de un recuperator credite.Creditul l-am scos in ... (vezi toată discuția)
Somatie executere silita creanta eandrone eandrone am primit de la biroul executor judecatoresc ML o somatie unde tb sa platesc suma de 490 ron pentru dosarul deschis de Mars colection . mai spun ca in caz de ... (vezi toată discuția)