avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie executere silita creanta
Discuție deschisă în Executare silită

somatie executere silita creanta

am primit de la biroul executor judecatoresc ML o somatie unde tb sa platesc suma de 490 ron pentru dosarul deschis de Mars colection . mai spun ca in caz de neconformare se trece la executerea silita. intrebare daca apartamentul este ipotecat in favoarea unei banci mai poate fi executat.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 20:35, 4 Iunie 2010
Daca apartamentul este proprietatea dvs raspunsul este afirmativ.
Se poate incepe executarea silita insa, daca sunteti salariat, posibil sa vi se puna poprire pe salariu.

In caz contrar, respectiv, daca nu sunteti salariat, astfel cum a precizat anterior colegul florinraican, se poate dispune executarea silita prin vanzarea la licitatie publica a imobilului, situatie in care va fi invitat si creditorul ipotecar in vederea recuperarii creantei sale, fapt ce cu siguranta nu va avantajeaza.

Va sfatuiesc sa mergeti la executor si sa achitati debitul si cheltuielile de executare pentru a evita complicarea situatiei.

Obs.
Va rog sa stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii implicate in discutie.Va amintesc ca in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.

Multumesc pentru intelegere si o seara placuta in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita malidumitru malidumitru Buna ziua . An primit o instiintare cu privire la urmarirea silita imobiliara de la executorul judecatoresc Intrebarile mele sunt : - Care sunt pasii ... (vezi toată discuția)
Se poate face executarea silita a unui apartament deja ipotecat de alta banca? TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am luat acum cativa ani niste credite la anumite banci.unul dintre ele este ipotecar si sunt cu plata la zi .la celelalte sunt cu cateva luni ... (vezi toată discuția)
Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)