in 2008 am facut un abonament la vodafone pe care lam utilizat citeva luni dupa care am plecat afara acum cind am revenit am primit o instiintare de la o firma de recuperari topfactoring ca la sunt dator 1000 ce pot sa fac .zic ca ma dau in judecata
Pai si cu telefonul si abonamentul ce-ati facut, l-ati inchis? Presupun ca nu, asa ca trebuie sa platiti, nu credeti? Altfel veti fi dat in judecata si vor recupera banii impreuna cu penalitatile si cheltuielile de judecata.
Pe de alta parte, incercati sa luati legatura cu firma de recuperari creante - sa va esaloneze suma si poate cu acordul celor de la compania de telefonie sa renunte la penalitati...oricum ar fi, trebuie sa va emita factura si chitanta!
daca ai masina sau apartament pe numele tau te sfatuiesc sa le platesti datoria,ti se v-a dubla suma de la un an la altul....si te vor obliga sa vinzi....te vor scoate din casa ,ca sa-si recupereze banii.si daca nu o platesti nici sa nu te gindesti sa-ti iei ceva pe numele tau de acum incolo si nici sa nu mai detii ceva...bafta....am avut si eu de lucru cu cei de la orange
Aceste abonamente se fac pe o perioada minima de un an sau doi; cu alte cuvinte in acea perioada aveati obligatia legala de a plati abonamentul chiar daca nu il utilizati. In plus in conditiile in care contractul se reziliaza unilateral de catre companie pentru neplata, aveti obligatia la o despagubire de 200 de euro (daca imi aduc bine aminte). Ori, din cate am inteles ati folosit acel abonament cateva luni dupa care nu ati mai platit nimic. Era normal sa se ajunga aici... si din pacate in astfel de situatii unica optiune valabila este sa platiti. Urmati sfatul colegilor si incercati o esalonare a datoriei. Succes!
1-Precizati concret in 2008 am facut abonament la ...dar omiteti sa mentionati la fel de concret maniera in care la plecare a-ti solutionat derularea contractelor
2-Ca sa preintampinati ,o distractie in instanta care obliga la suportarea de cheltuieli suplimentare ,incercati contactarea recuperatorului cu esalonarea datoriilor