avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... datorie vodafone
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

datorie vodafone

in 2008 am facut un abonament la vodafone pe care lam utilizat citeva luni dupa care am plecat afara acum cind am revenit am primit o instiintare de la o firma de recuperari topfactoring ca la sunt dator 1000 ce pot sa fac .zic ca ma dau in judecata
Cel mai recent răspuns: dimciu_stefan , utilizator 14:57, 7 Iulie 2012
buna ziua, as avea si eu nevoie de o parere avizata. Daca am datorii la o firma de telefonie din Spania, ma pot urmari penal in Romania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Top factoring - facturi orange zziizzuu zziizzuu Buna ziua, In anul 2013 am incheiat un contract de telefonie mobile cu compania Orange, pe 2 ani (fara a achizitiona vreun telefon sau a primi orice alt ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament orange mardare555 mardare555 Buna seara ! Acum 2 luni de zile verisorul meu ma rugat sa ii fac un abonament de internet la Orange , eu avand deja un abonament de 6 luni . Evident ca ... (vezi toată discuția)