avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaelaanton

Activitate Mihaelaanton

Multumesc pentru raspuns.
In cazul in care scolile nu vor fi deschise dupa 15 mai, un PFA ar putea avea zile libere platite pentru a sta cu copiii? Sotia este salariata dar nu -si poate lua liberele acestea intrucat lucreaza intr-un proiect cu fonduri nerambursabile.
Răspuns la discuția CEC Livret de economii
Scrie "Libret de economii cu dobinda si cistiguri" pe cel cu suma mai mare, pe celelalte scrie "Libret de economii cu dobinda si cistiguri in autoturisme". Ultima dobanda trecuta este din anul 1998 pe toate. Voi merge si la CEC sa vad ce-mi spun.
Răspuns la discuția CEC Livret de economii
Nu, n-am uitat. Dar mi se pare nedrept pentru ca la vremea respectiva erau economiile de o viata a unei familii, care nu a stiut ce tebuie sa faca cu ele ca sa nu le piarda.
Multumesc pentru raspuns, oricum.
Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu castiguri in autoturisme. Se mai poate face ceva cu ele? Daca actionez in instanta CEC-ul am vreo sansa de castig, avand in vedere ca erau sume importante la vremea respectiva?
Buna ziua, as dori un model de declaratie pe propria raspundere daca societatea desfasoara sau nu activitati economice la depasire plafon tva. Multumesc.