si daca raman asociata trebuie sa duc ceva hartii la casa de sanatate sau trebuie sa adaug ceva acte pentru dosarul de indemnizatie? ce trebuie sa fac pentru a dovedi ca nu am mai mult de 3000 lei pe an? cum se procedeaza in cazul asta?
am lucrat in invatamant 12 luni inainte de a naste copilul si am dreptul la ccc, dar am fost si sunt inca asociata la o interprindere familiala care nu are venit mai mare de 3000 de lei pe an. ce trebuie sa fac? pentru a intra in ccc trebuie sa ma retrag de la asociere (specific faptul ca suntem doar doi asociati), sau pot sa merg in continuare cu activitatea tinad cont ca nu avem castig mai mare de 3000 de lei pe an?
sunt angajata in invatamant pe perioada determinata. am nascut pe 25 iulie si am lucrat in invatamant 21 luni inainte de nastere la scoli diferite: anul trecut la o scoala si anul acesta la alta scoala. concediul de lehuzie mi se termina pe 4 septembrie dar contractul cu scoala se incheie pe 31 august si nu indeplinesc cele 42 de zile de concediu dupa nastere. exista vreun impediment lucrul acesta pentru primirea indemnizatiei de 2 ani pentru cresterea copilului? daca nu exista vreun inpediment, ce acte sunt necesare in afara de cele scrise pe site, deoarece contabila de la scoala nu prea m-a lamurit ca nici ea nu nu prea stie cum se procedeaza. trebuie sa depun la dosar ceva special pentru cele 4 zile de concediu de lehuzie? sau poate pot depune dosarul mai devreme de cele 42 de zile de dupa nastere? mai sunt platita pentru cele 4 zile din concediu de lehuzie si de catre cine?