exista un termen pe care agentul constatator il are pentru a trimite dosarul mai departe la organul de cercetare penala ? exista un timp de rezolvare legala a dosarului sau putem astepta mult si bine ....... multumesc pentru raspuns
buna ziua . in data de 31.07 .2018 sotul meu a fost implicat intrun accident de circulatie . Mergind pe sensul lui de mers pe un drum public cu prioritate de pe o strada a iesit in viteza un matiz si fara sa se asigure a intrat in masina noatra . sotul meu sa evite sa intre in oamenii aflati pe trotuar a intrat in stalpul electrica . soferul matizului a recunoscut vina la declaratiile de a doua zi de la politie si am primit aasigurarea lui pentru a o folosii la masina noastra . din ce stim lui i sa retinut permisul pentru neacordare de prioritate si a primit o dovada .acum incepe problema noastr pentru ca asiguratorul nu poate da drumul la dosarul de dauna totala pentru ca agentul constatator al accidentului nu a scris pe anexa 2 decat ca cele doua masini au intrat in coliziune si din aceasta scriere nu reiese vinovatul .intrebarea mea este efectuinduse un dosar penal pentru ca sotul meu a fost la spital in seara accidentului pentru leziune la mina ( sotul meu a declarat ca nu vrea daune pentru el deoarece leziunea la mina a fost minora ) aceasta anexa 2 cu detalii despre accident se poate elibera cu toate datele necesre doar dupa finalizarea dosarului penal ? cat timp poate sta dosarul la politie inainte de a ajunge la un procuror daca soferul matizului s.a declarat vinovat in fata noastra si a politaiului constatator . multumesc
am promovat examenul de grad principal sesiunea 20-21 noiembrie 2008 . in acest moment sunt angajata primariei pe postul de asistent medical comunitar .as dorii sa-mi spuneti cum ar putea sa ma reincadreze primaria pentru a primii drepturile banestii in urma promovarii gradului deoarece am fost incadrata in grad principal dar fara drepturi banestii