avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate valy_lisa@yahoo.com

Activitate valy_lisa@yahoo.com

Răspuns la discuția Declaratia unica pe if
si de unde scot si eu formularul?
Cum se depune pe fiecare membru al if-ului sau pe if?
Discuție mostenitor
daca tatal a murit acum 12 ani ,iar mama ca sotie supravietuitoare nu a dorit sa mi dea partea care mi se cuvine decat jumatate din suma pentru restul luindu si angajamentul scris in fata notarului ca o sa mi dea restul dupa ce isi cumpara o locuinta si a trecut multi ani si a schimbat pana acum mai multe locuinte din care a ramas cu bani si nu doreste sa mi dea restu de bani ?cum trebuie sa procedez ssau cel putin daca mai am o sansa sa-i recuperez? va multumesc!!!
la o executare silita sa pus poprire pe salariu in cuantum 3/4 din venituri din salariu? va multumesc!!!
avem o intrep fam si venitul pe an 2500 iar la anaf azis ca nu mai depunen dec 600 si trebuie sa mergem sa facem contract la casa de pensii.cum se procedeaza??? va multumesc!!!
Cum trebuie sa procedez daca am venituri sub salariul minim cu aceasta contributie?
Am auzit ca trebuie sa merg la Casa de Pensii.
Va multumesc!
ESTE ADEVARAT CA DE ANUL ACESTA PENTRU PFA SI IF NU SE MAI DEDUC CAS SI CASS
DACA O PERSOANA ARE O IF SI A LUCRAT NUMAI IN COMERT AVAND PE CARTEA DE MUNCA SCRIS LUCRATOR COMERCIAL MAI TREBUIE SA FACA CURS DE VANZATOR CA SA POATE LUCRA CA VANZATOR
daca si proprietari care au inchiriat o anexa la locuinta trebuie sa depuna si ei itl 001
ce declaratie pot depune ca membru if sa pot beneficia de concedii medicale platite si somaj? VA MULTUMESC!