avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitor

daca tatal a murit acum 12 ani ,iar mama ca sotie supravietuitoare nu a dorit sa mi dea partea care mi se cuvine decat jumatate din suma pentru restul luindu si angajamentul scris in fata notarului ca o sa mi dea restul dupa ce isi cumpara o locuinta si a trecut multi ani si a schimbat pana acum mai multe locuinte din care a ramas cu bani si nu doreste sa mi dea restu de bani ?cum trebuie sa procedez ssau cel putin daca mai am o sansa sa-i recuperez? va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:44, 25 Iulie 2016
din ce ziceti pare ca dreptul dvs e prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copiilor dupa moartea tatalui si drepturile mamei (ramasa in viata). air air Buna ziua, Rog referinte de specialitate privind drepturile copiilor dupa moartea tatalui (biologic) si drepturile mamei (biologice) ramasa in ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu cum e cu mostenirea tattoo13 tattoo13 Buna ziua,am 17 ani si jumatate,tatal meu a murit acum multi ani si acum mama mea si toti am ajuns la parerea ca cel mai bine e sa vindem apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Drept mostenire Simo Ama Simo Ama Bună seara. O întrebare am și eu.Tata e decedat din 2008, în 2009 s-a făcut succesiunea după el.Acum mama dorește sa vândă doar gradina, fără ... (vezi toată discuția)