avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate cristianliviu1974

Activitate cristianliviu1974

buna ziua, sunt divortat de 3 ani minorul are domiciliul la mine prin hotarare jud.am loc de munca, locuinta sub chirie in strainatate,minorul este si in grija mamei mele care si ea doreste sa mergem inpreuna in srainatate, problema este ca, mama minorului nu este de acord. am deschis un proces si vreau sa stiu ce sanse am. multumesc!
domicilul il am aici in tara, in Franta merg pt. o viata mai buna, acolo merg la aceasi adresa unde sa nascut si copilul, unde am stat 3 ani, adica la adresa surorii mele
copilul este nascut in franta , si pentru al inscrie la scoala acolo
sunt tata,divortat,imi cresc copilul cu drag,domicilul copilului este la mine, cresterea copilului se exercita in comun de ambii parinti( asa scrie in acte ) problema este ca mama copilului in ultimii 2 ani sia vizitat copilul doar 3 zile fiind plecata din tara, plateste aloc.la 3luni asta ca sa nu aibe probleme cu legea.in rest nu contribuie cu nimic la cresterea copilului.copilul este nascut in franta si are toate drepturile legale acolo. dar MAMA NU ESTE DE ACORD CU PLECAREA NOASTRA DIN TARA. CE POT FACE IN CAZUL ASTA VA ROG!
in situatia in care hotararea este definitiva si irevocabila, pe hotarare scrie autoritatea parintesca in priviinta minorului se va exercita,in comun,de ambii parinti. stabileste locuinta minorului la tata. doresc sa ies din tara cu minorul dar mama minorului se opune. Ce pot face?