avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot reusi prin judecatorie schimbarea domiciliului in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot reusi prin judecatorie schimbarea domiciliului in strainatate a minorului, fara acordul mamei ?

buna ziua, sunt divortat de 3 ani minorul are domiciliul la mine prin hotarare jud.am loc de munca, locuinta sub chirie in strainatate,minorul este si in grija mamei mele care si ea doreste sa mergem inpreuna in srainatate, problema este ca, mama minorului nu este de acord. am deschis un proces si vreau sa stiu ce sanse am. multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:32, 21 Aprilie 2016
Instanta va aprecia daca este in interesul minorului sa locuiasca in strainatate. Sansa de care vorbiti depinde mai mult de opinia judecatorului caruia ii este repartizat cazul dvs.
Ar trebui sa aveți șanse în mod logic.
Este insa adevărat ca depinde de mentalitatea judecătorului dacă mama nu este de acord.

O problema o reprezinta și dreptul de vizita deoarece se produc schimbări majore.
Se merita sa angajați avocat ca sa va puteți judeca la potențial maxim sub aspectul argumentării logice dar și bazata pe probe concrete și sa nu riscati sa ratați ocazia.

Ideea judecătorului poate fi modificata pe baza de argumente și de aceea exista dreptul la o judecata echitabila pentru ca presupune existenta dreptului de a fi expuse argumentele părților.
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ducere copil strainatate vincentiu vincentiu Copilul de 10 ani este incredintat mamei care mi l a lasat in grija prin procura notariala ,ea deplasandu-se in strainatate cu intentia de a ramane definitiv ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am, ca tată, să câștig custodia unuia dintre copii? bushboy bushboy Ce sanse am sa primesc dreptul ca unul dintre copii sa ramana la casa mea dupa divort? Pot dovedi cu martori si poze sau filmari ca majoritatea timpului a stat ... (vezi toată discuția)
Imi poate lua fostul sot copilul ? ralucarolly ralucarolly in urma divortului copilul in varsta de 5 ani a ramas la mine, el plateste pensie alimentara si are dreptul la legaruri personale cu minorul cu program ... (vezi toată discuția)