buna ziua, sunt divortat de 3 ani minorul are domiciliul la mine prin hotarare jud.am loc de munca, locuinta sub chirie in strainatate,minorul este si in grija mamei mele care si ea doreste sa mergem inpreuna in srainatate, problema este ca, mama minorului nu este de acord. am deschis un proces si vreau sa stiu ce sanse am. multumesc!
Instanta va aprecia daca este in interesul minorului sa locuiasca in strainatate. Sansa de care vorbiti depinde mai mult de opinia judecatorului caruia ii este repartizat cazul dvs.
Ar trebui sa aveți șanse în mod logic.
Este insa adevărat ca depinde de mentalitatea judecătorului dacă mama nu este de acord.
O problema o reprezinta și dreptul de vizita deoarece se produc schimbări majore.
Se merita sa angajați avocat ca sa va puteți judeca la potențial maxim sub aspectul argumentării logice dar și bazata pe probe concrete și sa nu riscati sa ratați ocazia.
Ideea judecătorului poate fi modificata pe baza de argumente și de aceea exista dreptul la o judecata echitabila pentru ca presupune existenta dreptului de a fi expuse argumentele părților.