avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Activitate talidapop

Activitate talidapop

In urma cu o saptamana am depus la ANPC o reclamatie importiva companiei DOMO, care nu ne-a furnizat actele aferente produselor achizitionate (certificat de garantie, factura; ne-a fost furnizata ulterior o pseudo-factura, dar pe un alt nume.

Raspunsul celor de la ANPC a fost urmatorul: "DOMO RETAIL SA si-a schimbat denumirea in SC Family Home Concept Srl.
Sc Family Home Concept si-a declarat insolventa cf. legii 85/2014, ca urmare a dosarului...., aflat pe rolul Tribunalului Covasna. A fost desemnat ca administrator judiciar Sierra Quadrant....
Astfel toti consumatorii care se simt lezati in drepturi sau care revendica garantia unor produse achizitionate de la cele doua societati trebuie sa ia legatura si/sau sa se constituie ca parte pagubita la administratorul judiciar conform legii nr. 85/2014.

Va rog, sfatuiti-ma ce pot sa fac concret pentru a solutiona aceasta situatie.
Cu multumiri!
Răspuns la discuția Transfer Cont Bancar
Multumesc!
Buna ziua, am doua conturi la BT, unul in lei iar celalalt in valuta (cont pe care nu l-am folosit in ultima vreme). De cateva luni mi se transfera bani din contul in lei catre contul in valuta. 1 Euro/luna pentru intretinere cont. Este legal ca banca sa opereze acest transfer fara acceptul meu? Mentionez ca nu am primit nicio instiintare care sa ma informeze asupra acestui lucru si nu mi-am dat niciun acord scris.