O persoana titulara a unui PFA, care cotizeaza la CAS are dreptul la pensie pentru limita de varsta? Veniturile obtinute ca PFA se iau in calcul?
Va multumesc
Buna seara
Am avut in proprietate un imobil-casa si teren care in urma executarii silite a fost publicat pentru vanzare la licitatie 3 ani, timp in care executorul nu a reusit vanzarea sa.
Dupa 3 ani creanta a fost vanduta unei societati care a revandut-o dupa un anumit timp unei persoane fizice in 2017.
Intrebarea mea este : de ce Primaria ma obliga ca pana la nivelui anului 2017 sa platesc eu impozitul pe cladire si pe teren?
La intabularea pe noul proprietar nu era obligatoriu ca sa fie achitate toate impozitele la zi(pe cladire si pe teren) existand certificat fiscal cu zero? Va multumesc
Buna ziua
As dori sa intreb daca se achizitioneaza in mijloc de transport de catre o PFA, necesara desfasurarii activitatii sale pentru care s-a autorizat, dar persoana fizica are executare silita pe bunurile proprii si pe conturile bancare personale, PFA-ul risca sa intre in executarea silita atat mijlocul de transport pe care doreste a-l achizitiona si utiliza pentru activitatea pentru care este autorizat, cat si sumele aflate in contul bancar deschis pe PFA?
Va multumesc
Buna seara
As dori sa intreb daca se achizitioneaza in mijloc de transport de catre o PFA, necesara desfasurarii activitatii sale pentru care s-a autorizat, dar persoana fizica are executare silita pe bunurile proprii si pe conturile bancare personale, PFA-ul risca sa intre in executarea silita atat mijlocul de transport pe care doreste a-l achizitiona si utiliza pentru activitatea pentru care este autorizat, cat si sumele aflate in contul bancar deschis pe PFA?
Va multumesc
Buna ziua
As dori sa ma ajutati daca se poate la problema pe care o am si anume:
Baiatul meu in varsta de 8 ani este internat in spital de 3 zile si eu sunt internata cu el.
Datorita faptului ca in ultimele 12 luni am avut 30 zile de concediu medical, mi se refuza eliberarea concediului medical, astfel incat chiar si pe perioada in care voi fi internata in spital alaturi de copilul meu va trebui sa imi fac cerere de concediu de odihna.
Ce se va intampla daca voi depasi si cele 5 zile de concediu de odihna la care mai am dreptul pentru acest an?
Va multumesc