avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu mi se acorda concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu mi se acorda concediu medical

Buna ziua
As dori sa ma ajutati daca se poate la problema pe care o am si anume:
Baiatul meu in varsta de 8 ani este internat in spital de 3 zile si eu sunt internata cu el.
Datorita faptului ca in ultimele 12 luni am avut 30 zile de concediu medical, mi se refuza eliberarea concediului medical, astfel incat chiar si pe perioada in care voi fi internata in spital alaturi de copilul meu va trebui sa imi fac cerere de concediu de odihna.
Ce se va intampla daca voi depasi si cele 5 zile de concediu de odihna la care mai am dreptul pentru acest an?
Va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu medical pentru mama ocatalina ocatalina Cate zile de concediu medical trebuie sa prevada un contract de munca in cazul in care angajatul este mama si va avea nevoie de zile in acest sens pentru a sta ... (vezi toată discuția)
Concediu medical simgab simgab Buna ziua Datorita profesiei extrem de stresante si galagioase, din noiembire anul trecut am adus la cunostinta medicului de familie ca imi este foarte rau(nu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical/concediu fără plata Georgianadinulescu Georgianadinulescu Lucrez în învățământ și as dori sa știu dacă pot sa îmi depun concediu fără plata în timpul anului școlar pentru 3 luni. Și încă ceva.: Cate ... (vezi toată discuția)