avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate anonimus1995

Activitate anonimus1995

Discuție Amenintari
Buna ziua . As dori sa impartasesc o problema mai veche si mai delicata la care as dori un raspuns cat mai eficient. Acum ceva timp , un "asa-zis" cel mai bun prieten si-a vandut masina si mi-a lasat o trusa de scule (zice el profesionala) sa i-o tin pana isi gaseste loc pentru ea . Asa am si facut ... dar intr-o seara trusa respectiva mi-a disparut din masina ca prin magie sau mai bine zis mi-a fost furata , De atunci a inceput cu amenintari cu moartea , cu bataia ... mi-a aruncat cu acid pe masina mea , mi-a luat actele din masina dar dupa cateva zile cand i s-a comunicat ca vom apela la politie le-a pus inapoi.Lucrurile astea s-au intamplat in urma cu 4-5 luni de zile dar nu am apelat la un ajutor de specialitate pentru ca respectivul a parasit tara , dar , acum , intorcandu-se in oras sincer mi-e teama pentru viata mea.. Mentionez ca a inceput sa bage rau intre mai multi fost prieteni si , trecand de partea lui acum toti sunt impotriva mea .. Multumesc anticipat . :((
Răspuns la discuția Calomnie
ma scuzati ca redeschid topicul. daca aseara tatal fetei a inceput sa o ameninte cu moartea , ca "ii rupe un picior si il arunca a caini " ca o omoara ca mai bine murea la nastere etc .. poate depune plangere ? a dat-o afara din casa .. are acest drept ea fiind cu buletinul pe acel domiciliu? are acest drept? va multumesc. cu respect!
Răspuns la discuția Calomnie
bun am inteles dar nu este vorba doar de injurii.. noi suntem o familie mai instarita. el este mai jos putin. dar are gura cam mare . imi domina spatiul intim . gen : este vai de capul tau , nu esti bun de nimic , esti un om de nimic , te omor , "te bat de te sparg" etc....pot sa fac ceva in acest caz?multumesc
Discuție Calomnie
Buna , ma numesc L.B , am 21 de ani si sunt din salaj. Am o relatie cu o fata de aici de aproximativ un an si 2 luni. Problema este ca tatal fetei se tot leaga de mine , adica ma face in toate felurile posibile si pedeasupra se mai leaga si de familia mea adresand insulte si adesea injurii si jigniri . As dori daca se poate sa imi spuneti daca am vreo sansa sa il dau in judecata pe tema calomniei , iar , daca se poate cu cine ar trebui sa vorbesc pentru a realiza acest lucru . Mentionez ca detin dovezi ( Convorbiri telefonice si mesaje) precum si un martor . Va multumesc si astept un raspuns cat mai repede. Cu respect.