avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari

Buna ziua . As dori sa impartasesc o problema mai veche si mai delicata la care as dori un raspuns cat mai eficient. Acum ceva timp , un "asa-zis" cel mai bun prieten si-a vandut masina si mi-a lasat o trusa de scule (zice el profesionala) sa i-o tin pana isi gaseste loc pentru ea . Asa am si facut ... dar intr-o seara trusa respectiva mi-a disparut din masina ca prin magie sau mai bine zis mi-a fost furata , De atunci a inceput cu amenintari cu moartea , cu bataia ... mi-a aruncat cu acid pe masina mea , mi-a luat actele din masina dar dupa cateva zile cand i s-a comunicat ca vom apela la politie le-a pus inapoi.Lucrurile astea s-au intamplat in urma cu 4-5 luni de zile dar nu am apelat la un ajutor de specialitate pentru ca respectivul a parasit tara , dar , acum , intorcandu-se in oras sincer mi-e teama pentru viata mea.. Mentionez ca a inceput sa bage rau intre mai multi fost prieteni si , trecand de partea lui acum toti sunt impotriva mea .. Multumesc anticipat . :((
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
anonimus1995, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:32, 12 Septembrie 2015
Treceti pe la Politie si intrebati daca e cazul sa depuneti plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ! furt telefon + amenintare + lovire ContSters384679 ContSters384679 O sa povestesc tot ca la carte sa intelegeti si dvs. Ieri ( 05.08.2015 ) am fost la un gratar cu niste prieteni si niste cunostinte. Problema e ... (vezi toată discuția)
Plangere penala fara avocat sandy12mai sandy12mai Buna ziu, Sunt presata de timp, nu am banii necesari pentru a angaja un avocat si trebuie sa depun o plangere penala pentru talharie. Mentionez ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sevilla28 sevilla28 Și bătut, și cu mistrețul furat Un tânăr de 31 de ani, din s-a ales cu o bătaie zdravănă, sâmbătă, după o partidă de ... (vezi toată discuția)