avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate leoleo

Activitate leoleo

Răspuns la discuția Contestatie PV
Da.
Astazi am primit o comunicare de la judecatorie in care sint obligat in termen de 10 zile , sa depun NUMELE SI PRENUMELE; DOMICILIUL SAU RESEDINTA INTIMATULUI;ORI PT PERS JURIDICE,DENUMIREA SI SEDIUL LOR. In situatia in care o parte din obligatiuni le ati indeplinit pina la data primirii prezentei,va rugam sa indepliniti si celelalte obligatii ce v au fost puse in vedere pina la termenul precizat. am reprodus motamo din textul oficial. Oare acest lucru nu trebuia facut de Company Advising prin persoana dl X? multumesc
Pe portal ma tot uit de vre o citeva luni si nimic nou. Contestatia este urmarita de o firma de consultanta juridica si sint reprezentat de domnul pe care l am mentionat in mesajul initial. Nu stiu de ce se intirzie atit si mai ales nu inteleg de ce mai apare de achitat si la taxe si impzite atita timp cit ni s a pronuntat nici o hotarire din partea judecatoriei. Acea firma care ma reprezinta chiar nu poate sa intervina in grabirea acestui caz? Multumesc
Discuție Contestatie PV
Buna ziua . Am facut o contestatie la judecatoria Moinesti prin Company Advising reprezentat de dl X in luna august 2016. Nu am primit nici un raspuns pina acum de la aceast domn mai mult eu am contactat telefonic si online aceasta firma si nu imi raspunde nimeni la telefon si nici anline. Poate cineva sa dea mai multe detalii despre aceasta firma si un nr de telefon la care sa poata fi de gasit? Multumesc
buna ziua. in luna iunie 2016 am fost depistat de aparatul radar cu viteza de 71 km/h. M-i s -a intocmit proces verbal pe care nu am vrut sa i-l semnez deoarece agentul nu a binevoit sa consemneze obiectiunile pe care le-am avut. astfel agentul mi-a urat o zi buna urcindu-se in masina si demarind in tromba. Tot evenimentul a fost filmat amenda fiind de 500 ron. dupa 2 luni de la data respectiva am primit acasa procesul verbal prin politia de resedinta mai exact in data de 18 august.Ce ma puteti sfatui sa fac deoarece in termen de 15 zile de la instiintare mai pot face contestatie in instanta? multumesc
Multumesc
Multumesc. Imobilul a construit innainte de casatorie din resurse proprii fara a contracta vreun imprumut bancar care sa fie utilizat la constructia acestuia in timpul mariajului. Singurul imprumut a fost pt achizitionarea centralei termice si care a fost achitat cu mult innainte de termen din aceleasi resurse personale partenerul neavind posibilitatile financiare pt a face acest lucru posibil
Buna ziua. Daca detin un imobil la care ca act de proprietate este autorizatia de constructie care este eliberata cu 3 ani inaintea casatoriei face obiectul partajului? Mentionez ca am avut un mariaj de 20 ani. Daca vreau sa vind acest imobil pot fi incurcat de fostul partener? Avem si 2 copii in urma acestui mariaj. multumesc