Buna ziua. Daca detin un imobil la care ca act de proprietate este autorizatia de constructie care este eliberata cu 3 ani inaintea casatoriei face obiectul partajului? Mentionez ca am avut un mariaj de 20 ani. Daca vreau sa vind acest imobil pot fi incurcat de fostul partener? Avem si 2 copii in urma acestui mariaj. multumesc
aveti cadastru si intabulare ? doar daca aveti, puteti vinde, asta pana sa va incurce fostul sot.
iar de incurcat, va poate incurca, poate cere partajul daca ati construit-o impreuna si va poate bloca vanzarea.
Multumesc. Imobilul a construit innainte de casatorie din resurse proprii fara a contracta vreun imprumut bancar care sa fie utilizat la constructia acestuia in timpul mariajului. Singurul imprumut a fost pt achizitionarea centralei termice si care a fost achitat cu mult innainte de termen din aceleasi resurse personale partenerul neavind posibilitatile financiare pt a face acest lucru posibil
Intabulare casa
ioannna
Buna ziua , va rog sa ma ajutati inurmatoarea problema : pe terenul dobandit de sotul meu inainte de casatorie , am construit o casa impreuna cu acesta iar ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune
alypop_81
In 2003 am cumparat un pamant cu concesiune pe 25 de ani unde am construit o casa impreuna cu fostul meu sot.Pe casa nu am nici un act doar autorizatia de ... (vezi toată discuția)