Buna ziua . Am facut o contestatie la judecatoria Moinesti prin Company Advising reprezentat de dl X in luna august 2016. Nu am primit nici un raspuns pina acum de la aceast domn mai mult eu am contactat telefonic si online aceasta firma si nu imi raspunde nimeni la telefon si nici anline. Poate cineva sa dea mai multe detalii despre aceasta firma si un nr de telefon la care sa poata fi de gasit? Multumesc
Pe portal ma tot uit de vre o citeva luni si nimic nou. Contestatia este urmarita de o firma de consultanta juridica si sint reprezentat de domnul pe care l am mentionat in mesajul initial. Nu stiu de ce se intirzie atit si mai ales nu inteleg de ce mai apare de achitat si la taxe si impzite atita timp cit ni s a pronuntat nici o hotarire din partea judecatoriei. Acea firma care ma reprezinta chiar nu poate sa intervina in grabirea acestui caz? Multumesc
Astazi am primit o comunicare de la judecatorie in care sint obligat in termen de 10 zile , sa depun NUMELE SI PRENUMELE; DOMICILIUL SAU RESEDINTA INTIMATULUI;ORI PT PERS JURIDICE,DENUMIREA SI SEDIUL LOR. In situatia in care o parte din obligatiuni le ati indeplinit pina la data primirii prezentei,va rugam sa indepliniti si celelalte obligatii ce v au fost puse in vedere pina la termenul precizat. am reprodus motamo din textul oficial. Oare acest lucru nu trebuia facut de Company Advising prin persoana dl X? multumesc
Talharie
MarianAlexandru
Bună seara [editat - sunteti pe Avocatnet]. Acum aproximativ un an de zile mi s-a furat un telefon mobil, lângă mine fiind prietenii care au văzut totul. ... (vezi toată discuția)