avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie PV
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie PV

Buna ziua . Am facut o contestatie la judecatoria Moinesti prin Company Advising reprezentat de dl X in luna august 2016. Nu am primit nici un raspuns pina acum de la aceast domn mai mult eu am contactat telefonic si online aceasta firma si nu imi raspunde nimeni la telefon si nici anline. Poate cineva sa dea mai multe detalii despre aceasta firma si un nr de telefon la care sa poata fi de gasit? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: AngGeo , utilizator 11:49, 13 Octombrie 2017
Da.
Ei, se pare ca domnu mentionat doar incaseaza banii dar nu isi face treaba. si eu am un dosar suspendat pentru ca dupa ce l-am platit nu mai raspunde nici la telefon si nici la e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz operator telefonie mobila julius.jr julius.jr Am avut un abonament la o retea mobila care a expirat in ianuarie 2010. Am prelungit cu 6 luni abonamentul. Mentionez ca nu am intirziat nici macar cu o ora ... (vezi toată discuția)
Intrebare- contestare executare dupa ce am adjudecat un ap ancairo ancairo Buna ziua, La data de 12.09.2017, am cumparat un apartament prin licitatie publica, ce nu a fost contestat in termen sau cel putin asa am crezut eu. Intre ... (vezi toată discuția)
Talharie MarianAlexandru MarianAlexandru Bună seara [editat - sunteti pe Avocatnet]. Acum aproximativ un an de zile mi s-a furat un telefon mobil, lângă mine fiind prietenii care au văzut totul. ... (vezi toată discuția)