avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ABUZ OPERATOR TELEFONIE MOBILA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ABUZ OPERATOR TELEFONIE MOBILA

Am avut un abonament la o retea mobila care a expirat in ianuarie 2010. Am prelungit cu 6 luni abonamentul. Mentionez ca nu am intirziat nici macar cu o ora plata facturii niciodata. Acum a venit timpul sa plec din Frumoasa noastra tara si am constatat ca telefonul pe care l-am luat atunci la abonament {am platit 596,00ron} este codat in retea. Am mers la agentia unde am facut ab ei m-au trimis la reprezentanta mare in centrul Ploiesti. Cei de acolo au spus ca nu e nici o problema, sa sun la Buc sa dau datele din contract si aceia imi vor trimite codul de deblocare. Am facut in aceea zi 100 de Km eu nelocuind in oras. Ajuns acasa am sunat la "mama" lor la BUC si numai ce aud dupa 30 min de ascultat robotul si ce servicii "Minunate" ofera aceasta firma#-o:angry: ca mi se spune asa: -E adevarat ca aveti dreptu la decodarea telef dar conform Legilor Firmei#-otrebuie sa platiti 10 euro+TVA pt decodare.:O Sa fi fost de vina canicula;)? Eu cred ca e doar bataia de joc asupra celor care fac abonamenteX-(Dragi romani,luati cartele sint cu oferte mai avantajoase decit abonamentele! =D> Ca si daca esti corect tot de prost pici in fata lor:stunned::duh: Eu am platit 596 ron cind am luat telef,am dus contractul la final fara nici o contestatie!! Si deci eu cu lucrul meu PLATIT de mine sint OBLIGAT sa le dau 10e+tva ca ei sa-l decodeze!:rofl:Suna a teapa nu???
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
julius.jr, utilizator
Cel mai recent răspuns: julius.jr , utilizator 21:59, 4 August 2010
din pacate multi ne-am confruntat cu abuzurile operatorilor de telefonie mobila.ar trebui sa asaltam cu cereri oficiul pentru protectia consumatorului.
=D>=D>perfecta dreptate ai athe dar stii cum merg treburile in Romanica si crede-ma ca eu am facut-o in alta problema. In 2008. In afara de faptul ca am fost injurat de directorul unei societati de apa,facut prost si alte diminutive, altceva nu am rezolvat.Stii care a fost motivatia celor de la OPC??-Trebuia sa spunem despre cine este vorba, ca sa stie cei de la ape unde sa mearga! :ODesii problema mea era aceea ca regia respectiva are o conducta magistrala pe proprietatea mea,pe care cei de la apa refuzau sa o recunoasca, dar cind am spus ca o sa o tai eu,daca nu ajungam la un compromis, acelasi director care m-a facut prost,m-a amenintat ca ma spune la "tigani" si ma omoara aia ca pe ei ii alimenteaza aceea conducta! Cuvintul referitor la etnie este reprodus in totalitate dupa "Dl Director! Eu respect pe toata lumea indiferent de rasa si nationalitate!! Multumesc pentru raspuns, asa cum am spus eu plec din tara si nu am timp sa mai fac ceva dar sper ca ROMANII sa se trezeasca cit mai repede si sa nu se mai lase terfeliti de soc de telefonie,internet, banci,recuperatori,etc. O viata mai usoara tuturor romanilor!!:love2::thumbup::wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portare nr.telefon . MioaraOlteanu MioaraOlteanu Buna ziua ! Am solicitat la o firma de telefonie (X) portarea unui nr. de telefon de la firma Y . Portarea a fost acceptata de ambele , in conditiile impuse de ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa ce am gasit un iphone sorin6000 sorin6000 Am gasit un iphone, in iarba, sub o banca, la un complex sportiv. Acesta era codat, deci nu am putut sa intru in meniu pentru a afla eventuale date/numere de ... (vezi toată discuția)
Factura orange umflata theodora76 theodora76 Am un abonament orange de 9 ani si nu am avut prbleme cu ei pana la ultima factura primita acum 2 zile care nu este mult 650 ron, dar m-am trezit cu convorbiri ... (vezi toată discuția)