avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate danap10

Activitate danap10

Cum as putea avea probe in aceste cazuri?
Daca in decurs de 2-3 luni mi s-a intocmit proces verbal de contraventie de catre controlorii RATB pentru ca de 2 ori nu am observat din cauza caldurii infernale din tramvai ce scrie pe display validator, deci calatoria nu a fost validata si in alte doua situatii era deja control in tramvai cand am urcat si deci oricum nu puteam valida, dar controlorii mi-au facut control si mi-au intocmit proces verbal pentru nevalidare card! Cum pot proceda in cele doua situatii de mai sus, in care nu neaparat din vina mea cardul nu a fost validat! Multumesc si astept un raspuns!
Am primit de la matusa mea prin contract de donatie un loc de veci la un cimitir in Bucuresti! Dupa 8 ani starea de sanatate a matusii s-a inrautatit si acum ar dori sa il doneze altei persoane! Poate face acest lucru si fara ca eu sa am cunostinta de faptul ca atare?adica sa ma trezesc ca de fapt la un moment dat locul de veci a fost trecut pe numele altei persoane? intreb asta pentru ca in Romania se poate intampla aproape orice! Multumesc si astept raspuns!