cam cum se procedeaza cu avocatii. Daca vreau un avocat sa acheteze o posibila mostenire ,detin acte de casatorie acte de deces al defunctului . El sa afle daca pot obtine o mostenire si daca am dreptul la ea. Daca sa facut corect partajul si cel care are acum mostenire... daca o castigato legal... cumse achita un avocat pt. Asa ceva , ce tarife exista. Si daca pot plati avocatul in cateva rate 2/3de exemplu. Multumesc
buna ziua. Am si eu o nelamurire cu o mostenire. In urma cu 25 de ani tatal meu a stat cu o femeie ,ei nu au avut copii, asa ca au "Infiat" o fata din partea acelei femei. Nu stiu daca au fost casatoriti. Zpa un timp sau despartit i a cunoscuto pe mama mea la care inpreuna au facut 3 copii au stat aproximativ 5 ani in concubinaj apoi sau casatorit inca vre-o 9 ani. Dupa cativa ani tata a decedat. Si dupa un an de la moartea lui fiica lui infiata a data afara pe mama aratandui un document. iar neavan unde sa stea ne.a dat la centru de plasament pe toti 3 frati. Mama mea nu stie ce fel de document era. Deorece nu stia romana era unguroaica . Asa ca au batuto si au aruncato in strada. Intrebarea mea este . As mai avea eu ceva drept din mostenire???