avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorarii
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorarii

cam cum se procedeaza cu avocatii. Daca vreau un avocat sa acheteze o posibila mostenire ,detin acte de casatorie acte de deces al defunctului . El sa afle daca pot obtine o mostenire si daca am dreptul la ea. Daca sa facut corect partajul si cel care are acum mostenire... daca o castigato legal... cumse achita un avocat pt. Asa ceva , ce tarife exista. Si daca pot plati avocatul in cateva rate 2/3de exemplu. Multumesc
Este posibil ca o simpla consultatie sa fie suficienta,iar in urma studierii actelor sa primiti un raspuns la intrebarile dvs.In cazul in care sunt necesare mai multe demersuri,formularea unor adrese catre diverse institutii etc este evident ca vor creste si costurile .Nu exista onorarii minimale sau fixe in avocatura astfel incat fiecare avocat isi poate evalua munca depusa cum considera.Este posibil in cazul achitarii unui onorariu mai mare sa puteti platii si in 2-3 rate.sINGURA VARIANTA ESTE SA SOLICITATI MAI MULTOR AVOCATI INFORMATII DESPRE sumele percepute drept onorariu pt a putea alege in functie de posibilitatile dvs financiare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea onorariului pentru o reabilitare judecatoreasca...? cristi.net cristi.net Intentionez sa demarez o actiune de reabilitare judecatoreasca. Evident, in acest scop am nevoie de serviciile unui avocat. Ma poate ajuta cineva cu o opinie ... (vezi toată discuția)
Tariful notarial calandrino21 calandrino21 Am o intrebare in legatura cu normele privind tarifele de onorarii ale notarilor publici aprobate prin Ordinul ministrului de anul acesta! Autentificarea ... (vezi toată discuția)