Intentionez sa demarez o actiune de reabilitare judecatoreasca. Evident, in acest scop am nevoie de serviciile unui avocat. Ma poate ajuta cineva cu o opinie privind onorariul unui avocat, intr-un astfel de caz? Macar orientativ. Multumesc.
Onorariul il stabiliti impreuna cu avocatul pe care urmeaza sa il angajati.Nu exista un onorariu fix,deci acesta este negociabil in sensul celor aratate mai sus.
Da, onorariul depinde foarte mult de la caz la caz...
Depinde si daca aveti sau nu sanse la reabilitare.Daca nu ati avea sanse onoraiul ar putea fi foarte mic sau foarte mare.
Depinde de felul in care sunt apreciate sansele de reabilitare de catre avocatul dvs.
Parerea mea este sa incercati sa vedeti care ar fi sansele la o consultatie juridica si nu sa va avantati cu o cerere la intamplare cautand cel mai mic onorariu...
Onorariul se percepe în funcţie de complexitatea cazului respectiv în funcţie de şansele pe care le aveţi pentru a obţine reabilitarea şi de munca pe care avocatul trebuie să o depună.
Onorariul variaza si este conditionat de aparator,complexitatea cauzei,instanta.
Pentru a va putea constata limitele pecuniare,in prezenta documentelor solicitati o consultatie de specialitate
Tarif avocat
ursu1980
Cam cat ma costa(in medie) o programare la un avocat pentru ai explica problema mea apartinand codului civil(probleme succesorale) si ami spune daca este ... (vezi toată discuția)