avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reprezentare politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reprezentare politie

Buna ziua, as avea nevoie maine de asistenta pentru sustinerea unei declaratii la Inspectoratul judetean de politie Ilfov, cu sediul in Bucuresti, in privinta unui dosar penal.as dori sa stiu cat este onorariul si daca pot gasi pe cineva disponibil.

Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 18:35, 26 Ianuarie 2010
In vederea contactarii/angajarii unui avocat in vederea asistentei/reprezentarii puteti parcurge lista de avocati din baroul Bucuresti.
Onorariul difera functie de complexitatea spetei .
Succes
Onorariul avcatial se stabileste de catre client si avocat prin negociere directa si acesta difera in functie de notorietatea casei de avocatura,a avocatului ,de performantele acestuia si de complexitatea cauzei
Da, nu exista un onorariu standard.
Depinde ce anume vreti exact.
Doriti doar ca avocatul sa fie prezent atunci cand dati declaratie sau sa va faca si plangerea penala?
Este un aspect in functie de care onorariul creste sau scade.

avocat Claudiu Lascoschi
pentru o aparare buna, va spun ca nu trebuie sa angajati un avocatde pe o zi pe alta. mai intai trebuie sa va gasiti un avocat, sa incheiati contract cu el, sa-i puneti cateva zile la dispozitie sa studieze cazul-depinde de gravitatea lui... apoi sa ia legatura cu politistul sa discute ca de la politist la aparator-avocat si apoi sa mergeti la declaratii.
nu se poate face o aparare buna, o intrumare in ce trebuie sa omitetisa declarati ca sa nu va incriminati...daca dvs cautati azi , avocat pt maine.


av.m.vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariul divort Vasilica cociorva Vasilica cociorva Buna ziua, citind pe portalul d-voastra mi-au venit dubii. E posibil ca un divort sa coste 850€ Va multumesc! (vezi toată discuția)
Divort cu minor - costuri danutgaby danutgaby Buna ziua. Vreau sa stiu cat costa un divort avand un copil minor mama fiind plecata din tara. va multumesc (vezi toată discuția)