avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate adrianamantarau

Activitate adrianamantarau

Va rog, un articol de lege? Multumesc!
Instiintarea de plata emisa de o primarie este considerata un titlu de creanta ?
Cum se calculeaza impozitul pe terenul din curte? Se impoziteaza si terenul de sub casa? Practic ar veni impozitat terenul de doua ori, o data ca si teren curti-constructii, totalul suprafetei, si o data terenul de sub suprafata construita? Va multumesc!
Este legal ca unui referent taxe si impozite din cadrul unei primarii sa ii fie imputate sumele provenind din impozite si amenzi prescrise in conditiile in care s-au intocmit somatii si titluri executorii? Sumele au fost stabilite de Curtea de Conturi, insa in decizia acesteia nu se specifica faptul ca cei din cadrul compartimentului sa plateasca ei...
Răspuns la discuția Incetare Cm
Cred ca cu acordul partilor sau cu desfiintarea postului. Daca va expira perioada de detasare, vechiul angajator este obligat sa ma primeasca inapoi?
Discuție Incetare Cm
Buna seara, as vrea sa ma lamuriti intr-o problema. Pe 18.12.2018 imi expira decizia de detasare. La vechiul loc de munca de unde am fost detasata nu ma mai pot intoarce, iar eu sunt insarcinata in 2 luni. Pot intra in somaj dupa ce inceteaza decizia de detasare si vechiul cm? Dar in concediu medical pot intra iar somajul sa mi deconteze? Cum este bine sa procedez?
Multumesc pentru ajutor!
Bunicul meu a decedat in urma cu cateva zile. Ma interesa sa stiu daca pot beneficia de ajutorul de inmormantare si din partea angajatorului. Din partea Casei de pensii primim ajutorul acesta. Va multumesc!
Buna seara,

As dori si eu informatii cu privire la preluarea unei fundatii. Ce temei legal am si pasii efectivi pe care trebuie sa ii urmez?