avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Se impoziteaza si terenul de sub casa?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Se impoziteaza si terenul de sub casa?

Cum se calculeaza impozitul pe terenul din curte? Se impoziteaza si terenul de sub casa? Practic ar veni impozitat terenul de doua ori, o data ca si teren curti-constructii, totalul suprafetei, si o data terenul de sub suprafata construita? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:44, 26 Martie 2019
platiti doua impozite diferite: unul pentru terenul de sub casa, celalalt pentru restul de suprafata neconstruita. suma celor doua arii trebuie sa fie total curte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire valoare de plata la impozitul pe teren lillyian20 lillyian20 Buna seara, detin un teren arabil situat in intravilanul municipiului \"X\" in suprafata de 1000mp(pe care cultiv legume pentru familie), terenul fiind in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren/casa 2016 ContSters389532 ContSters389532 Buna ziua, Detin un teren de 1000mp in Bragadiru pe care am construit o casa/locuinta(100mp amprenta, nu am garaj, magazie etc) careia tocmai i-am facut ... (vezi toată discuția)
Cum se impoziteaza casa si terenul? dan755 dan755 Buna Ziua. Detin un teren de 12 ari care era trecut ca si teren intravilan arabil. Anul trecut am cerut autorizatie de constructie si m-am apucat sa ... (vezi toată discuția)