avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutorul de inmormantare poate fi platit si de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutorul de inmormantare poate fi platit si de angajator si de Casa Pensiei?

Bunicul meu a decedat in urma cu cateva zile. Ma interesa sa stiu daca pot beneficia de ajutorul de inmormantare si din partea angajatorului. Din partea Casei de pensii primim ajutorul acesta. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adrianamantarau , utilizator 14:23, 18 Mai 2017
De la Casa de pensii se obtine ajutorul de deces, acordat in baza Legii 263/2010.

De la angajator se obtine ajutorul de inmormantare acordat in baza prevederilor din c.i.m., din reg.intern sau din c.c.m. aplicabil.

Detalii : www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare narcisa_narcisa narcisa_narcisa Mama lui X a murit in urma cu 2 saptamani. femeia nu avea pensie, un ajutor de cate zeci de lei. din cate stiu. Fiul a inmormanatat-o suportand toate ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare cerveza123 cerveza123 Buna ziua! Am un angajat a carui mama a decedat. Aceasta avea ajutor social de la primarie. Ea nu era trecuta ca si coasigurat al angajatului. Primaria a spus ... (vezi toată discuția)
Angajatorul este obligat sa plateasca ajutor de deces pentru membrii de familie pensionari sau asigurati? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! In cazul decesului unui membru de familie al unui angajat, decedatul fiind asigurat sau pensionar si deci beneficiind de ajutorul de deces ... (vezi toată discuția)