Buna, te inteleg perfect, problema aici este ca inca esti inca minora. Cauta cumva sa faci lunile astea sa treaca cat mai repede, esti puternica, situatia ta nu este unica, multe fete se confrunta cu probleme identice. Cat despre seniorii din primele 2 comentarii, ei probabil ca nu au trecut prin situatii de genul deci pentru ei e usor sa zica ca e vina ta, ba chiar se transforma si in profesori de romana.
esti majora, fa.ti bagajul si pleaca, cu situatii de genul este cel mai bine, politia nu au cum sa o cheme, am si eu o situatie dificila si problema e ca ei cer "respect" cand de fapt ne trateaza ca pe niste bunuri cu care pot face ce vor, esti angajata, daca ai bani de chirie pleaca cat mai repede, nu e rost sa iti arzi nervii in continuare.
Abuzurile sunt verbale grave, nespecifice unei relatii de familie, pot intra in detalii in privat, vorbim si de propuneri nefaste in favoarea persoanei cu care este in relatiile respective. As dori sa stiu in cazul unui divort care ar fi impartirea materiala, avand in vedere ca au trecut 15 ani de casnicie.
Buna seara, as vrea sa dau un parinte in judecata pentru abuzuri in familie. Am dovezi precum inregistrari si poze. Pe langa abuzuri parintele respectiv are relatii in afara familiei, de asemenea posed dovezi. Problema mea nu este cu relatiile ci cu abuzurile pe care le face in familie. As dori sa stiu cum sa procedez. Mentionez ca sunt major.