avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dat parinte in judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dat parinte in judecata

Buna seara, as vrea sa dau un parinte in judecata pentru abuzuri in familie. Am dovezi precum inregistrari si poze. Pe langa abuzuri parintele respectiv are relatii in afara familiei, de asemenea posed dovezi. Problema mea nu este cu relatiile ci cu abuzurile pe care le face in familie. As dori sa stiu cum sa procedez. Mentionez ca sunt major.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2015
johana123, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:32, 26 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Abuzurile sunt verbale grave, nespecifice unei relatii de familie, pot intra in detalii in privat, vorbim si de propuneri nefaste in favoarea persoanei cu care este in relatiile respective. As dori sa stiu in cazul unui divort care ar fi impartirea materiala, avand in vedere ca au trecut 15 ani de casnicie.

Stima.
Nu conteaza cati ani de casatorie sunt, se impart bunurile comune, astea fiind cele care s-au cumparat in timpul casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa 11 luni de casnicie fara bunuri dobandite... marinicad2002 marinicad2002 Dupa 11 luni de casnicie, sotia isi parasseste sotul si domiciliul, aparent fara motiv si pleaca la parinti, luand cu ea si fetita lor de 11 luni. Ulterior a ... (vezi toată discuția)
Divort sosososo sosososo buna ziua,sunt casatorita cu un musulman si se pare ca santem in pragul divortului.De-a lungul casniciei am fost inselata,umilita,batuta dar de dragul copiilor ... (vezi toată discuția)
Partaj valerica123 valerica123 Buna ziua! As dori sa va intreb ce drepturi am in cazul unui partaj in situatia urmatoare: Imobilul in care am locuit impreuna cu fostul sot ... (vezi toată discuția)