avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate suspect34

Activitate suspect34

Răspuns la discuția imprumut
Va multumesc frumos pentru raspuns, este vorba de un imprumuturi nebancar. eu am semnat contractul meu, femeia si a semnat contractul dansei, separat de al meu, firma respectiva mi a propus mie sa platesc suma dansei + deranjul si isi retrag plangerea de la politie.
Discuție imprumut
Buna ziua, m am decis sa fac un imprumut de 2000 ron pe numele meu, o prietena de familie ma intrebat daca poate sa ia si ea 700 fara sa stie fica dansei. am zis ok se poate. eu mi am platit imprumutul meu + dobanda iar persoana in cauza nu si a platit. astazi fica dansei a aflat de imprumutul de 700 de lei iar ea nu recunoaste ca a facut acest imprumut fica depus plangere impotriva mea si a agentului care ne a adus bani ca i am furat buletinul si ca am facut eu imprumut cu actele mamei ei, agentul care a venit si am semnat contractul si eu si persoana in cauza nu mai lucreaza pentru firma respectiva. fica dansei are relatii..etc si mi a zis ca daca platesc ce 700 ron + dobanda mamei ei o sa retraga plangerea sa nu ma aleg cu dosar penal fara nici o vina, ce imi recomandati sa fac...deja devine penibila situatia
salut, sunt putin dezamagit de cei de la o firmă de internet am sunat la firma pentru un serviciu de internet si am fost refuzat categoric in prima instanta , mi sa spus ca la mine pe scara nu exista cablu de internet + televiziune dar vecini mei au totusi servicii de la ei, am sunat a doua oara si mi sa spus ca vor sa decableze tot blocul deoarece sunt foarte multe persoane care nu isi platesc abonamentele, tin sa precizez ca eu nu am absolut nici o datorie la nici o firma de telefonie mobila sau internet si totusi sunt refuzat. consider ca este dreptul meu si nu mi se pare corect am propus chiar sa platesc eu cablul si cele necesare si totusi nimic ce pot face in acest caz?

Va rog să nu mai individualizati persoane.

In acest sens, Regulamentul Forumului prevede:
2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.