avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut

Buna ziua, m am decis sa fac un imprumut de 2000 ron pe numele meu, o prietena de familie ma intrebat daca poate sa ia si ea 700 fara sa stie fica dansei. am zis ok se poate. eu mi am platit imprumutul meu + dobanda iar persoana in cauza nu si a platit. astazi fica dansei a aflat de imprumutul de 700 de lei iar ea nu recunoaste ca a facut acest imprumut fica depus plangere impotriva mea si a agentului care ne a adus bani ca i am furat buletinul si ca am facut eu imprumut cu actele mamei ei, agentul care a venit si am semnat contractul si eu si persoana in cauza nu mai lucreaza pentru firma respectiva. fica dansei are relatii..etc si mi a zis ca daca platesc ce 700 ron + dobanda mamei ei o sa retraga plangerea sa nu ma aleg cu dosar penal fara nici o vina, ce imi recomandati sa fac...deja devine penibila situatia
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:30, 16 Aprilie 2016
care e legatura intre dvs si ce contract a facut femeia ? Femeia a semnat contractul ?
Firma nu va solicita dvs plata contractului ei, asa ca nu are decat sa depuna ce plangeri doreste.
Daca ati semnat contractul dvs in locul ei.. nasol, puteti fi invinuit aiurea.
Va multumesc frumos pentru raspuns, este vorba de un imprumuturi nebancar. eu am semnat contractul meu, femeia si a semnat contractul dansei, separat de al meu, firma respectiva mi a propus mie sa platesc suma dansei + deranjul si isi retrag plangerea de la politie.
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2016
suspect34, utilizator
firma respectiva mi a propus mie sa platesc suma dansei + deranjul si isi retrag plangerea de la politie

fica dansei i mi a zis ca daca platesc ce 700 ron + dobanda mamei ei o sa retraga plangerea

Pana la urma cine v-a facut plangere ?
Dacă persoana respectivă a semnat contractul nu aveți de ce să fiți învinuită. Totuși, explicați mai clar situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)
Credit sau camatarie? mariuspity mariuspity in anul 2006,am cumparat de la [magazin] ,produse electrocasnice, printr-un credit pe 5 ani la [sc nebancare] ,care mi-a emis un card limitat cu un credit de ... (vezi toată discuția)
Retragere bani cu ajutorul unui cec ??? Adelinarai Adelinarai Buna ziua, Vreau sa va rog sa ma ajutati intr-o problema: Sotul meu a lucrat, de fapt inca lucreaza, la o societate la care el impreuna cu alti doi prieteni ... (vezi toată discuția)