avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz prestare servicii firma de internet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz prestare servicii firma de internet

salut, sunt putin dezamagit de cei de la o firmă de internet am sunat la firma pentru un serviciu de internet si am fost refuzat categoric in prima instanta , mi sa spus ca la mine pe scara nu exista cablu de internet + televiziune dar vecini mei au totusi servicii de la ei, am sunat a doua oara si mi sa spus ca vor sa decableze tot blocul deoarece sunt foarte multe persoane care nu isi platesc abonamentele, tin sa precizez ca eu nu am absolut nici o datorie la nici o firma de telefonie mobila sau internet si totusi sunt refuzat. consider ca este dreptul meu si nu mi se pare corect am propus chiar sa platesc eu cablul si cele necesare si totusi nimic ce pot face in acest caz?

Va rog să nu mai individualizati persoane.

In acest sens, Regulamentul Forumului prevede:
2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.
Ultima modificare: Marți, 25 August 2015
andreigrigoriu, moderator

Alte discuții în legătură

Refuz comunicare adresa producator de catre comerciant anutacarmen anutacarmen Pe data de 26.09.2012 am achizitionat dintr-un magazin un televizor. In data de 6.XI.2012 in locuinta mea a avut loc un incendiu cauzat de cablul de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie fixa + internet inainte de expirare danutza-dana danutza-dana Buna ziua. As dori sa stiu daca pot rezilia un contract neexpirat (expira in august 2014) de telefonie fixa + internet. As dori sa stiu ce procedura trebuie ... (vezi toată discuția)
Frauda danmocanescu danmocanescu Buna seara, Cui sa ma adresaz pentru o frauda colosala a unui furnizor de servicii de apa si canalizare? am dovezi dar le e frica la toti......... [Editat de ... (vezi toată discuția)