avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda

Buna seara,
Cui sa ma adresaz pentru o frauda colosala a unui furnizor de servicii de apa si canalizare?
am dovezi dar le e frica la toti.........

[Editat de admin - Cititi Regulamentul de postare in forum: 2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.]
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:11, 25 Iunie 2013
Puteti incerca la DNA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie fixa + internet inainte de expirare danutza-dana danutza-dana Buna ziua. As dori sa stiu daca pot rezilia un contract neexpirat (expira in august 2014) de telefonie fixa + internet. As dori sa stiu ce procedura trebuie ... (vezi toată discuția)
Refuz comunicare adresa producator de catre comerciant anutacarmen anutacarmen Pe data de 26.09.2012 am achizitionat dintr-un magazin un televizor. In data de 6.XI.2012 in locuinta mea a avut loc un incendiu cauzat de cablul de ... (vezi toată discuția)
Refuz prestare servicii firma de internet suspect34 suspect34 salut, sunt putin dezamagit de cei de la o firmă de internet am sunat la firma pentru un serviciu de internet si am fost refuzat categoric in prima instanta , ... (vezi toată discuția)