avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie fixa + internet inainte ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie fixa + internet inainte de expirare

Buna ziua. As dori sa stiu daca pot rezilia un contract neexpirat (expira in august 2014) de telefonie fixa + internet. As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata, fara a fi obligata la plata unor despagubiri din partea lor. E corect sa fac o sesizare, cu 30 zile inainte, invocand Legea 161/2010? Va multumesc!

[Editat - 2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.]
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Frauda danmocanescu danmocanescu Buna seara, Cui sa ma adresaz pentru o frauda colosala a unui furnizor de servicii de apa si canalizare? am dovezi dar le e frica la toti......... [Editat de ... (vezi toată discuția)
Refuz prestare servicii firma de internet suspect34 suspect34 salut, sunt putin dezamagit de cei de la o firmă de internet am sunat la firma pentru un serviciu de internet si am fost refuzat categoric in prima instanta , ... (vezi toată discuția)
Refuz comunicare adresa producator de catre comerciant anutacarmen anutacarmen Pe data de 26.09.2012 am achizitionat dintr-un magazin un televizor. In data de 6.XI.2012 in locuinta mea a avut loc un incendiu cauzat de cablul de ... (vezi toată discuția)