avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Activitate crissssssssss

Activitate crissssssssss

Bună ziua.
Vă rog respectuos să mă ajutați cu un sfat.
Sunt cetățean român.
Am dobândit permisul în Ucraina pe vremea când lucram acolo. Cu începerea războiului am plecat în România.
Aș vrea să preschimb permisul, am făcut demersuri la DRPCIV, la amabasada. La permise îmi spune ca am nevoie de un document din Ucraina care sa ateste faptul ca dețin acel permis. Fără acea dovada nu pot să il preschimb. Dat fiind situația cu războiul totul e în aer.
Cei de la ambasadă îmi spun să aștept însă a trecut 1 an de când mă chinui să rezolv această situație.
Îndrumați mă va rog cum ar trebui să procedez.

Mulțumesc
Buna seara.
Situația mea se prezintă așa: prietenul meu se afla in stare de detenție, se cer despăgubiri uriașe. La momentul acesta eu dețin bunuri imobile si mobile dobândite doar de mine, din munca mea.
Biroul executor ar putea sa se îndrepte împotriva mea ținând cont ca suntem intr-o relație de 17 ani? Nu suntem căsătoriți.
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Certificat fiscal persoane fizice
Mulțumesc pentru răspuns

Mi s-a spus ca s-a schimbat legea, codul fiscal
Certificat fiscal persoane fizice
Buna ziua, solicit eliberarea unui certificat fiscal și mi se spune ca alt membru al familiei mele are amenzi drept pentru care pana nu își plătește amenzile, nu mi-l eliberează. Este corect? Mulțumesc
Răspuns la discuția Divort
Mulțumesc
Răspuns la discuția Divort
Domiciliul din acte e in Maroc.

Discuție Divort
Dacă soția e islamica iar soțul danez, divorțul are loc in Maroc, se poate muta divorțul in alta țara ?
Discuție Adoptie
Când dai spre adopție un copil, e nevoie de semnăturile membrilor familiei pana la ce grad ?
Vreau sa adopt un bebeluș și mi s- a zis ca e nevoie de aceste semnături .
Buna ziua.
Un exemplu de caz, dacă ma puteți ajuta va rog.
Soțul meu a moștenit de la părinți un apartament, tatal lui a decedat in 2007 iar soțului ia revenit cota de 3/4 .. ne-am căsătorit și la doua luni după căsătorie a murit mama lui( soacra mea ). Nu am dezbătut moștenirea după soacra.
Întrebarea mea este dacă eu ca soție, am drept la vreo cota parte la acel apartament .