avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal persoane fizice
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal persoane fizice

Certificat fiscal persoane fizice
Buna ziua, solicit eliberarea unui certificat fiscal și mi se spune ca alt membru al familiei mele are amenzi drept pentru care pana nu își plătește amenzile, nu mi-l eliberează. Este corect? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: crissssssssss , utilizator 19:08, 18 Noiembrie 2020
Nu va poate conditiona eliberarea certificatului de atestare fiscala de plata datoriilor, indiferent daca sunt ale dumneavoastra sau ale altuia.
Mulțumesc pentru răspuns

Mi s-a spus ca s-a schimbat legea, codul fiscal
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2020
crissssssssss, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa vand un imobil daca am datorii la bugetul local? marshall45 marshall45 Va rog sa imi dati o idee in legatura cu posibilitatea transmiterii dreptului de proprietate asupra unui apartament (proprietar persoana juridica) catre o ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala cu datorii ligiana ligiana Am si eu o nelamurire, poate ma ajutati domniile voastre. Am nevoie de un certificat de atestare fiscala de la finante, care nu vor sa-l elibereze decat daca ... (vezi toată discuția)
Refuz de eliberare certificat de atestare fiscala pentru cadastru Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema : parintii mei inainte de a pleca in strainatate mi-au facut la notar o procura pentru a vinde apartamentul. Am ... (vezi toată discuția)