avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate mincavaleria

Activitate mincavaleria

Răspuns la discuția Refuz plata somaj tehnic
Am rezolvat , prin notificare depusa de cabinet avocat.
Buna ziua .Cererea a fost depusa in termen , in data de 05.5.2020.
Buna ziua .Nu am rezolvat .
Buna ziua.Am depus documentele necesare obtinerii somajului tehnic pentru o PFA , pe platforma jud Ilfov in loc de Bucuresti.In data de 15.05.2020 , am fost sunata ca se sefuza la plata cererea depusa in termen , deoarece sediul social al PFA ,este in Bucuresti si nu in IF.Am solicitat redirectionarea documentelor catre AJPIS Bucuresti si am fost refuzata , pe motiv ca termenul limita de depunere este 10.05.20. Ce cadrul legal pot invoca pentru a primi banii de somaj si unde ma pot adresa , in conditiile in care am fost anuntata dupa termenu limita ?
In iulie 2009 am vandut un apartament , in aceiasi zi am cumparat un alt imobil.Poprietarii apartamentului fiind eu si sotul meu , care la acea data nu era nici salariat nici PFA ( nu platea contrib la la fondul de sanatate).In 29 mai 2018 am primit somatie +titlu executoriu ptr suma de 16.419 lei debit si 9779 lei dobanzi si penalitati aferente unei decizii pe care nu am primit-o . Debitul este calculat la intreaga valoare a pretului de vanzare , desi proprietari suntem ambii soti .Ce cai de atac am impotriva acestui titlu executoriu in cazul in care contestatia depusa catre Anaf ( emitentul somatiei ) va fi respinsa .Este cineva care a reusit anularea debitului ?