avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu ptr CASS la vanzarea unui apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu ptr CASS la vanzarea unui apartament

In iulie 2009 am vandut un apartament , in aceiasi zi am cumparat un alt imobil.Poprietarii apartamentului fiind eu si sotul meu , care la acea data nu era nici salariat nici PFA ( nu platea contrib la la fondul de sanatate).In 29 mai 2018 am primit somatie +titlu executoriu ptr suma de 16.419 lei debit si 9779 lei dobanzi si penalitati aferente unei decizii pe care nu am primit-o . Debitul este calculat la intreaga valoare a pretului de vanzare , desi proprietari suntem ambii soti .Ce cai de atac am impotriva acestui titlu executoriu in cazul in care contestatia depusa catre Anaf ( emitentul somatiei ) va fi respinsa .Este cineva care a reusit anularea debitului ?
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2018
mincavaleria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:47, 1 Iunie 2018
Da, sunt șanse sa Anulați debitul. Dar trebuie sa faceti aceste demersuri sub îndrumarea unui avocat competent. Sunt multe modalități de anulare. Succes!
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2018
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare poprire fiscala Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea Buna ziua . In speta fiscul a instituit poprire pe contul bancar al unei PFA , fara a istiinta debitorul , fara a trimite o somatie si fara respectarea ... (vezi toată discuția)
contestatie casa de asigurari de sanatate titlu executoriu dan cluj dan cluj Buna seara.Sant PFA domeniul Taxi,cu cateva zile in urma am primit de la Casa DE Asigurari De Sanatate a Judetului,o somatie si un titlu executoriu din care ... (vezi toată discuția)
Somatie cu titlu executoriu augbarbu augbarbu Buna ziua, Acum 5-6ani, in perioada 2007-2008 am avut inchiriat, cu contract de inchiriere, un apartament, pentru care am achitat la vremea respectiva ... (vezi toată discuția)