Bunicii mei au primit de la CAP sau colectiv in anul 1974 un pamant suprafata 30 arii in fata casei noastre pentru al munci,dupa revolutie cum nimeni nu a venit sa il revendice tot i-a facut cadastru,intabulare si schita si a fost trecut pe numele bunici,in tot acest timp bunicii au avut grija de el.
in anul 2008 bunica a decedat si tata a facut o succesiune trecandu-l pe numele lui.vreu sa precizez ca tot timpul s-a platit impozitul la stat.
in 2009 dupa moartea bunicii un consatean ne-a zis ca e pamantul lui si ca il vrea inapoi sau sa ii dam altul in alta parte si ca ar avea acte pe teren(pana in prezent nu le-am vazut).
Ce este de facut si cum gasim rezolvare?dupa atatea ani sa vii ca e pamantral tau....e cam absurd.
Ne terorizeaza cu telefoane si nu stim ce sa facem,daca sa il credem.
Daca ne da in judecata ce se intampla?
Va multumesc cu respect!!!
Domnule adriantot este adevarat fostii propritari au mintit si anume din noiembrie 2012 au dau indexul numai pe 0 desi un consum de apa exista.nin luna februarie am vazut apartamentul in luna aprilie 1 m.am mutat in el,pana atunci nu am putut sa intru in apartament din diverse motive ale fostilor proprietarin"Ce vina au cei din conducerea asociatiei ca vechiul proprietar a adus la asociatie un index poate incorect in luna martie?" : cum ce vina au,era in atributia mea sa verific contoarele de apa cand domna presedinta a semnat acea declaratie ca nu au nici un fel de datorie???n "Daca atunci s-ar fi constatat acea diferenta mare de la indexul dat de vechiu proprietar la indexul citit in ziua cumpararii, sigur ca lucrurile se lamureaiu imediat si era clar ca e datoria celui ce vinde care era obligat sa plateasca atunci." Nu,gresit,daca presedinta verifica inainte sa semneze apometrele nu era aceasta problema,iar declaratia a fost emisa pe 27.martie.PE DATA DE 2 APRILIE AM FOST LA ENEL SI AM FACUT CONTRACT PE NUMELE MEU.nNU MAI RASPUNDETI DOMNULE ADRIANTOT DACA NU INTELEGETI.
Buna ziua,
Doamna presedinta de asociatie nu vrea sa vorbeasca cu mine,imi spune doar sa ii aduc banii de la fosta proprietara si nu accepta nici o contestatie.
Care sunt pasii care trebuie sa ii urmez,ce pot face,o dau in judecata?
Buna seara,
Pe data de 2 aprilie 2015 m.am mutat in apartamentul cumparat,am citit apometrele si le.am depus in cutia postala aferenta doamnei administratora.Urmatoarea luna la fel si in iunie s.a afisat intretinerea de plata pe luna aprilie si intru in atributiuni sa platesc eu de acum.problema acum incepe,aveam de plata in jur de 600 de ron(2 pers,ap 2 camere),apa calda :17 m3 apa rece : 22 m3...nu intelegeam de unde,am crezit ca e greseala.Merg de urgenga la administratora si imi spune ca de fapt consumul care l.am dat eu este gresit si l.a sters cu un pix rosu si a trecut altul din noiembrie 2012,pt ca fosta propietara dadea consumul la apa din noiembrie 2012 numai pe 0 si ca daca eu am fost fraier si nu am verificat acum sa platesc.Este normal?Pe data de 2 aprilie era a 2 -a cand intram in apartament. Ce pot face? eu am luat apartamentul prin prima casa si mi.au cerut de la banca o declaratie de la presedinta asociatie ca fosta proprietara nu are nici o datorie fata de asociatia de proprietari,semnata,stampilata...ce pot sa fac????de o luna au inceput sa adauge si penalitati cate 13 ron pe luna. exista vreo solutie??