Bunicii mei au primit de la CAP sau colectiv in anul 1974 un pamant suprafata 30 arii in fata casei noastre pentru al munci,dupa revolutie cum nimeni nu a venit sa il revendice tot i-a facut cadastru,intabulare si schita si a fost trecut pe numele bunici,in tot acest timp bunicii au avut grija de el.
in anul 2008 bunica a decedat si tata a facut o succesiune trecandu-l pe numele lui.vreu sa precizez ca tot timpul s-a platit impozitul la stat.
in 2009 dupa moartea bunicii un consatean ne-a zis ca e pamantul lui si ca il vrea inapoi sau sa ii dam altul in alta parte si ca ar avea acte pe teren(pana in prezent nu le-am vazut).
Ce este de facut si cum gasim rezolvare?dupa atatea ani sa vii ca e pamantral tau....e cam absurd.
Ne terorizeaza cu telefoane si nu stim ce sa facem,daca sa il credem.
Daca ne da in judecata ce se intampla?
Va multumesc cu respect!!!
Arhiva C.A.P.-ului este la primarie, puteti solicita acolo informatii. Daca intradevar este terenul lui (a avut cerere de revendicare la una din legile 18;169;1;247 si i s-a solutionat favorabil) , dvs., care ati primit terenul gratis ce credeti ? Oricum daca aveti acte pe teren vi-l poate lua doar prin instanta(trebuie sa solicite nulitatea absoluta a titlului dvs. de proprietate)
Speta
tosonel
In aprilie 1990, eu si mama mea de la care am primit procura pt vanzare, am vandut prin fostul Notariat de stat al Sectorului 1 un imobil situat in sectorul ... (vezi toată discuția)