Buna ziua,
Sunt pentru prima data pe acest forum si vin si eu cu o intrebare.Mama mea a primit mostenire de la parinti ei un teren.Cand a fost sa isi refaca schita cadastrala a observat ca o vecina are act de proprietate pe o bucata de teren.Respectiva doamna a cerut de la primarie sa i se retrocedeze teren pentru ca terenul ei a fost transformat in drum public iar primaria a decis sa i se dea pamant de pe proprietatea noastra..Un alt vecin prin relatii sus puse a mai luat o bucata de teren tot prin retrocedare unde a si construit un garaj.Acum vreau sa stiu daca eu pot sa ii dau in judecata pentru recuperarea terenului.Precizez ca mama imi face mie contract de vanzare cumparare pe terenul ramas , doresc sa imi fac o casa dar spatiul este prea mic,tocmai de aceia am nevoi de restul terenului.
Multumesc frumos si imi cer scuze daca nu am formulat intrabarea cum trebuie.
Va recomand o actiune in granituire. Aveti sanse mari sa va recuperati terenul pierdut deoarece Primaria nu avea calitatea de proprietar asupra terenului mamei dvs., asadar nu putea nici instraina acest teren.
Mama dv. trebuie sa solicite anularea partiala a tiotlurilor de proprietate a celor doi care au acapart din teren si sa revendice ulterior sau concomitent aceste suprafete. Abia dupa accea poate sa va instainese tot terenul, acum na poate instraina numai ce are in fapt
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)