avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Activitate SandaVasile

Activitate SandaVasile

Buna ziua.

Sun nascuta in iunie 1961 si am lucrat din septembrie 1979 pana in aprilie 2013 cu o pauza de 6 luni intre februarie 2001 si iulie 2001, deci am in stagiu complet de cotizare de 33 ani si 1 luna.
Din mai 2013 nu am mai lucrat.
Conform legii am facut Contract cu Casa de Pensii sa mai cumpar vecime in munca pentru perioada mai 2013 - iulie 2015.
Anul acesta in luna iulie conform legii pot iesi la pensie anticipat partial.

Va rog frumos puteti sa-mi inidicati cine elibereaza:
-dovada încetării calității de asigurat în cazul înscrierii la pensie anticipată parțială, pentru persoanele care, la data solicitării, nu mai au calitatea de asigurat (original);
-adeverință care să ateste perioadele de activitate realizate după data de 1 ianuarie 2011 (original);

Multumesc frumos.
Sanda Matei

Buna seara,
Locuiesc intr-un bloc relativ nou din 2008. in care sunt 38 ap+garsoniere si 25 locuri parcare in garajul de la subsol. Dintre acestea 29 ap si 6 locuri de parcare sunt vandute. Dezvoltatorul este in faliment de 3 ani. Mai sunt de vandut la licitatie 9 apartamente si 19 locuri parcare. Intrebare : Pt constituire ne referim numai la cele 29 ap? In Tabelul Acord de Asociere 1 ap cu locul de parcare afferent = 1 vot sau 1 ap = 1 vot , 1 loc parcare = 1 vot????
Multumesc,