Sun nascuta in iunie 1961 si am lucrat din septembrie 1979 pana in aprilie 2013 cu o pauza de 6 luni intre februarie 2001 si iulie 2001, deci am in stagiu complet de cotizare de 33 ani si 1 luna.
Din mai 2013 nu am mai lucrat.
Conform legii am facut Contract cu Casa de Pensii sa mai cumpar vecime in munca pentru perioada mai 2013 - iulie 2015.
Anul acesta in luna iulie conform legii pot iesi la pensie anticipat partial.
Va rog frumos puteti sa-mi inidicati cine elibereaza:
-dovada încetării calității de asigurat în cazul înscrierii la pensie anticipată parțială, pentru persoanele care, la data solicitării, nu mai au calitatea de asigurat (original);
-adeverință care să ateste perioadele de activitate realizate după data de 1 ianuarie 2011 (original);
Buna seara,
Locuiesc intr-un bloc relativ nou din 2008. in care sunt 38 ap+garsoniere si 25 locuri parcare in garajul de la subsol. Dintre acestea 29 ap si 6 locuri de parcare sunt vandute. Dezvoltatorul este in faliment de 3 ani. Mai sunt de vandut la licitatie 9 apartamente si 19 locuri parcare. Intrebare : Pt constituire ne referim numai la cele 29 ap? In Tabelul Acord de Asociere 1 ap cu locul de parcare afferent = 1 vot sau 1 ap = 1 vot , 1 loc parcare = 1 vot????
Multumesc,